1 miljoen tevreden klanten
120+ meubel specialisten
100.000 projecten uitgevoerd

Privacy

Privacyverklaring

Wanneer je gebruik maakt van onze website en offertes aanvraagt, dan wil je natuurlijk dat we zorgvuldig met je persoonlijke gegevens omgaan. Dat doen we. In deze privacyverklaring leggen we uit welke gegevens we verwerken, met welk doel we ze gebruiken, hoe we met je persoonlijke gegevens omgaan en wat je rechten zijn.

1. Welke persoonsgegevens verwerken we van je en waarom?

Om je een goed werkende website te leveren en de beste dienst te bieden, hebben we een aantal persoonlijke gegevens van je nodig. Deze persoonsgegevens gebruiken we alleen voor het doel waarvoor je ze aan ons verstrekt.

1.1 Offerteaanvraag

Wanneer je gebruik maakt van onze dienst, het ontvangen van vrijblijvende en gratis offertes van vakspecialisten, hebben we de volgende persoonlijke gegevens van je nodig:

Persoonlijke gegevens Doel
Voor- en achternaam en geslacht Wij en de vakspecialisten willen je graag persoonlijk kunnen aanspreken.
Adres en woonplaats Ons matchingsysteem zorgt er door middel van je adresgegevens voor dat je offertes ontvangt van vakspecialisten uit je regio.
Telefoonnummer Het is mogelijk dat vakspecialisten aanvullende informatie over je project nodig hebben om een accurate offerte te maken. Daarvoor kunnen vakspecialisten je opbellen na de offerteaanvraag.
E-mailadres De vakspecialisten sturen de offerte naar het door jou opgegeven e-mailadres.
IP-adres Om misbruik te voorkomen, slaan we je IP-adres op.

De geselecteerde vakspecialisten ontvangen bovenstaande persoonlijke gegevens, behalve je IP-adres, zodat ze een op maat gemaakte offerte kunnen opstellen en naar je toe sturen. Alle bij ons aangesloten vakspecialisten zijn akkoord gegaan met onze algemene voorwaarden waarin staat dat ze je persoonlijke gegevens alleen mogen gebruiken voor de offerteaanvraag en niet voor andere doeleinden.

1.2 Reviews & klanttevredenheidsonderzoek e-mails

We willen onze dienst constant blijven verbeteren en zo de perfecte match creëren tussen consumenten en vakspecialisten. Om te controleren of we slagen in onze missie kunnen we je na afloop van de offerteaanvragen vragen om de volgende feedback:

Onderdelen Doel
Review Laat jij je project uitvoeren door een bij ons gevonden vakspecialist, dan kunnen wij en de vakspecialist je na afloop e-mailen met het verzoek een review te schrijven. Wanneer je besluit de review te schrijven, komt deze met vermelding van je voornaam op de website te staan, bijvoorbeeld op het bedrijfsprofiel van de vakspecialist. Zo help je andere consumenten bij hun keuze.
Klanttevredenheidsonderzoek Heb je offertes bij ons aangevraagd, dan kunnen we je na afloop e-mailen voor een klanttevredenheidsonderzoek. Wij vinden het fijn om te weten of de offerteaanvraag je heeft geholpen een vakspecialist te vinden voor je project. Daarnaast willen we graag weten hoe je onze dienst hebt ervaren en wat er volgens jou beter kan in de matching.

Wil je deze e-mails liever niet ontvangen? Dat is natuurlijk geen probleem. Meld je af met de afmeldlink onderaan de e-mails of vraag onze klantenservice dit voor je te doen.

1.3 Klantenservice

Heb je een vraag voor ons, een opmerking of ervaar je een probleem bij het gebruik van onze dienst, dan kun je ons mailen, bellen, chatten, facebooken of twitteren. De persoonlijke gegevens die je hiermee aan ons verstrekt, gebruiken we alleen om je te helpen.

1.4 Websitebezoek

Wanneer je gebruik maakt van onze website, krijg je van ons cookies op je computer. Met cookies zorgen we ervoor dat onze website zo optimaal mogelijk werkt en volgen we aan de hand van cookies je surfgedrag op onze website. Zo zien we bijvoorbeeld waar je klikt, welke zoektermen je gebruikt en welke pagina’s je bezoekt. Met alle inzichten kunnen we onze website constant blijven verbeteren voor een fijne ervaring.

Deze gegevens verwerken we in tools van derden, zoals Google Analytics en Hotjar.

1.5 Nieuwsbrief

Je kunt je op de website zelf aanmelden voor de nieuwsbrief met inspiratie, nieuws en tips, hiervoor schrijven we je niet automatisch in na een offerteaanvraag. Hiervoor hebben we de volgende persoonlijke gegevens van je nodig:

Persoonlijke gegevens Doel
Naam Wij willen je graag persoonlijk kunnen aanspreken.
E-mailadres Wij sturen de nieuwsbrief naar het door jou opgegeven e-mailadres.

Wil je je uitschrijven voor deze nieuwsbrief? Meld je af door middel van de afmeldlink onderaan de nieuwsbrief of vraag onze klantenservice je uit te schrijven.

2. Wie heeft toegang tot jouw gegevens?

We verstrekken je persoonlijke gegevens alleen aan andere partijen als dat echt nodig is voor onze dienstverlening. Het gaat om deze partijen: vakspecialisten en IT-dienstverleners. Zo maken wij het mogelijk dat jij offertes kunt ontvangen. Deze partijen mogen je persoonlijke gegevens alleen gebruiken om je een dienst te leveren met betrekking tot de bij ons aangevraagde offertes en niet voor andere doeleinden.

Daarnaast werken we met partijen zoals data management-platforms die ons helpen de ervaring op de website te verbeteren. We hebben bij deze partijen aangegeven dat we je gegevens anoniem willen laten verwerken. Daarnaast hebben we gegevens verwerkingsovereenkomsten met ze afgesloten, waarin staat dat je persoonlijke gegevens niet voor andere doeleinden dan de analyse van onze website mogen worden gebruikt.

Met betrekking tot cookies, sommige cookie-ontwikkelaars hebben toegang tot de gegevens die cookies op onze website verzamelen. Daarom zijn we selectief in met welke derden we een samenwerking aangaan. Meer hierover lees je in onze cookieverklaring en de privacyverklaring van deze partijen.

We verstrekken bovenstaande gegevens niet aan andere (commerciële) partijen, tenzij dit wettelijk verplicht of toegestaan is. We zijn bijvoorbeeld verplicht om in verdachte situaties je persoonlijke gegevens te delen met overheidsinstanties.

3. Hoe lang bewaren we je persoonlijke gegevens?

We bewaren en gebruiken je gegevens niet langer dan noodzakelijk. Daarna verwijderen we de persoonlijke gegevens die we van je hebben of we pseudonimiseren ze, zodat de gegevens niet meer naar jou leiden. Het pseudonimiseren van gegevens doen we omdat we de data bijvoorbeeld gebruiken voor interne analyses.

Dit zijn de termijnen die we aanhouden:

Onderdelen Toelichting
Offerteaanvraag Alle persoonsgegevens (zie punt 1.1) die je achterlaat voor het laten uitbrengen van offertes bewaren we twee jaar. We hanteren een termijn van twee jaar, omdat we zien dat er offerteaanvragen zijn waarvan het project pas over meer dan een jaar gaat plaatsvinden. Na deze twee jaar pseudonimiseren we je gegevens.
Reviews Wanneer je een review (zie punt 1.2) hebt achtergelaten, blijft deze online staan zolang de website of het bedrijfsprofiel online staat. De reviews helpen andere consumenten bij hun keuze.
Websitebezoek We verwijderen de logs met IP-adressen na dertig dagen.
Nieuwsbrief Als je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief (zie punt 1.5), dan bewaren we je gegevens tot het moment dat je je uitschrijft voor de nieuwsbrief.

Wil jij je persoonlijke gegevens eerder laten pseudonimiseren of verwijderen dan de bovenstaande termijnen? Dat kan, lees hieronder meer.

4. Wat zijn je rechten?

Jij bent en blijft de baas over je persoonlijke gegevens. Je kunt op elk moment een verzoek tot inzage, wijziging of verwijdering van je persoonsgegevens doen. Laat het ons per e-mail of per post weten en we maken het zo snel mogelijk in orde.

E-mail: klantenservice@homedeal.nl

Adres: Godebaldkwartier 371, 3511 DT Utrecht

Natuurlijk helpen we je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van je persoonsgegevens. Wanneer je niet tevreden bent over hoe we omgaan met je privacy, kan je contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

5. Waar worden je gegevens opgeslagen?

Wij nemen zowel intern als extern passende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen om je persoonsgegevens te beschermen. Zo slaan we je gegevens op in verschillende databases binnen de Europese Unie. In het uitzonderlijke geval dat je persoonlijke gegevens worden doorgegeven naar landen buiten de Europese Unie, zorgen we ervoor dat je privacy op een passende manier beschermd blijft. Met sommige landen is de privacy vanuit de Europese Unie officieel vastgesteld. Sommige Amerikaanse partijen hebben zich geregistreerd onder het Privacy Shield dat voldoende bescherming biedt.

6. Geldt deze privacyverklaring ook voor partijen waar we mee samenwerken?

Deze privacyverklaring heeft alleen betrekking op meubelspuiterijoffertes.nl en niet op websites van derden waarvan op onze website een link wordt getoond. Als je via ons terecht komt op de website van een ander, zoals die van vakspecialisten, dan geldt deze privacyverklaring niet voor je bezoek aan die website. Wij adviseren je de privacyverklaring van deze websites goed door te nemen.

7. Wie is verantwoordelijk voor je gegevens?

Wij zijn MeubelspuiterijOffertes.nl, onderdeel van Skydreams B.V.

Adres: Godebaldkwartier 371, 3511 DT Utrecht, Nederland

E-mail: klantenservice@homedeal.nl
Telefoonnummer: 030 790 0253

KvK-nummer: 24330161
BTW-identificatienummer: NL 8201.56.188.B.01

8. Kan deze privacyverklaring wijzigen?

Wij kunnen deze privacyverklaring wijzigen. We adviseren je daarom de privacyverklaring te bekijken wanneer je gebruik maakt van onze dienst.

Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op 24 mei 2018.